Kovy OVŠEM - recenze

2. ledna 2018 v 13:10 | D O M I
Název: Kovy - Ovšem
Autor: Karel Kovy Kovář
Žánr: non-fiction
Počet stran: 224
Rok vydání: 23.11.2017

Když jsem se doslechla o tom, že Kovy vydává svoji knížku, strašně jsem se těšila, až si ji přečtu i já! Pravda je, že poměrně dost blogerů nebo youtuberů svoji knížku taky již vydalo a já upřímně ani jednu z nich zatím nečetla. Nejspíš jsem zkrátka nebyla tak nadšená, abych si jejich výtisk obstarala.
Ale u Kovyho to bylo jiné (a podle mě mi velká většina dá za pravdu), od něj mi to za to stojí!

Viděla jsem několik rozhovorů, kde byl dotazován o čem ta jeho knížka je. Fakticky všude odpovídá: "O všem." I tak se totiž jmenuje titul jeho výtisku. A není tedy překvapením, že se opravdu dočtete o nejrůznorodějších tématech z jeho života. Každý si tak možná oblíbí jiné pasáže knížky a není tedy výjimkou, že i já jsem si nalezla své oblíbené části.

Chtěla bych vyzdvihnout třeba kapitolku "Věřím", kde dokázal v pár řádkách čtenáře nasměrovat na pozitivní myšlení a novou víru v sám sebe.

Velmi mě pobavil příběh, kde vypráví o svém uměleckém díle ze základky, které vyhrálo cenu jako "Nejlepší Brambora". Kovyho fotka u jeho díla je fakt povedená, protože v jeho výrazu lze vidět velké zaražení, protože to, co on ve skutečnosti ztvárnil, byl Vesmír… a je teda bezvadný, že vyhrál jako super brambora. :D (Na fotku se určitě podívejte v Kovyho knížce vy sami. :) Dám vám nápovědu, stránka 59).

Velmi jsem si užívala poznatky z Los Angeles, protože sama se tam chci jednou vydat (Kovy pořád říká, že nemáme jenom chtít, ale i tak činit), nicméně mě opravdu nyní brzdí nedostatek financí na tento výlet, tak šetřím, šetřím!! Každopádně je to opravdu velké prozření dle toho, co píše. Lidi se tam za něčím neustále honí a každý chce být nejlepší. Což je nemožné. A pokud nejste vy sami slavní, známí, nebo prostředník na významné kontakty - nebudou se o vás ostatní zajímat.
Teď už ale přejděme k mým rychlým otázkám a odpovědím:

1. JAK DLOUHO JSI KNÍŽKU ČETLA?
To mi neuvěříte! Ani já tomu nevěřila. Jenom 2 hodiny! Je totiž pravda, že kapitolky jsou krátké a někdy není stránka ani celá popsaná a navíc tam je spousta fotografií - nicméně, když jsem si ji VČERA V DEVĚT VEČER brala do rukou, nečekala jsem, že nebudu muset ani jednou vstát, ani jednou se napít a zkrátka V 11 VEČER BYLO DOČTENO.

2. MUSELA SES NUTIT K TOMU POKRAČOVAT VE ČTENÍ
Ne. Vůbec.

3. CO SE TI NA KNÍŽCE LÍBILO?
Hodně mě bavily poznatky z cestování. Já sama totiž toho ještě tolik neprocestovala a Kovy byl až v takových dálkách a neuvěřitelných městech a místech, že mu to opravdu závidím a doufám, že si to také naplním. A jinak jsem si užívala i vtipné kapitoly.

4. RYCHLOST DĚJE?
Dostatečně rychlá, abyste se nenudili, a dostatečně pomalá, abyste vše pochopili.

5. BYL PŘEKVAPIVÝ ZÁVĚR?
To se tady nedá určit, jelikož tohle nebyl jeden příběh s jednou zápletkou a koncem. Jediné, co vám mohu říct, je, že mě mrzelo, když jsem dočetla.

6. CO SE TI NA KNÍŽCE NELÍBILO?
Tahle otázka může znít zle a rozhodně nemám v plánu Kovyho knížku hanit, protože mě opravdu převážně bavila. Jinak nelze říci, co se mi nelíbilo, ale méně mě bavila kapitola o rodině - to je celé. :)

7. JAKÉ JINÉ KNÍŽCE SE TATO PODOBÁ?
To tu taky neřeknu, protože Kovy se nepodobá žádné jiné knížce. :)

ZÁVĚREČNÉ HODNOCENÍ
Dávám 5 z 5! :)

Knžízku zakoupíte ZDE.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Prostě-svá Prostě-svá | E-mail | Web | 20. ledna 2018 v 13:20 | Reagovat

Knížku od Kovyho si hodlám určitě pořídit. Je to podle mě jeden z mála kvalitních youtuberů dnešní doby :)

2 Josephmat Josephmat | E-mail | Web | 26. února 2018 v 5:20 | Reagovat

does watermelon have the same effect as viagra
<a href=http://viagrarow.com>generic viagra at walmart</a>
what is the best viagra dosage
<a href="http://viagrarow.com">generic viagra sildenafil</a>
vigrx plus - herbal viagra

3 dafaHes dafaHes | E-mail | Web | 28. února 2018 v 1:28 | Reagovat

using viagra 100mg
<a href=http://viagrabs.com>their explanation</a>
what is the difference between generic viagra
<a href="http://viagrabs.com">generic viagra</a>
viagra wirkung alkohol

4 wefemerway wefemerway | E-mail | Web | 6. března 2018 v 2:05 | Reagovat

c http://viagraonlinenut.com viagra online pharmacy <a href=http://viagraonlinenut.com>viagra online cheap</a> online doctors that prescribe viagra

5 ErmaBok ErmaBok | E-mail | Web | 13. března 2018 v 5:16 | Reagovat

t http://clalisonlineohi.com online cialis
vorzeitige ejakulation cialis
<a href=http://clalisonlineohi.com>is generic cialis effective</a> para q sirven las pastilla cialis

6 DuncaBok DuncaBok | E-mail | Web | 14. března 2018 v 4:25 | Reagovat

h http://cialsonlinebei.com canadian pharmacy cialis
acheter cialis 20mg france
<a href=http://cialsonlinebei.com>generic cialis</a> can cialis cause kidney stones

7 mobic meloxicam	7 5 mg mobic meloxicam 7 5 mg | E-mail | Web | 23. března 2018 v 10:56 | Reagovat

mobic meloxicam 15 mg

8 mobic meloxicam	7 5 mg mobic meloxicam 7 5 mg | E-mail | Web | 23. března 2018 v 12:51 | Reagovat

mobic meloxicam    medication

9 mobic meloxicam	medication mobic meloxicam medication | E-mail | Web | 23. března 2018 v 20:11 | Reagovat

mobic meloxicam    7 5 mg

10 download download | E-mail | Web | 31. března 2018 v 15:09 | Reagovat

Hello good sait

11 DGNfreedom DGNfreedom | Web | 3. dubna 2018 v 22:42 | Reagovat

Jo-o kovy je borec.

12 bakkaHes bakkaHes | E-mail | Web | 10. dubna 2018 v 4:24 | Reagovat

effects of viagra for females
<a href=http://viagrabs.com>viagra online</a>
viagra thailand legal
<a href="http://viagrabs.com">viagra online</a>
tenho 31 anos posso tomar viagra

13 buy levitra 10mg buy levitra 10mg | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 13:48 | Reagovat

I am eager of learning Flash, is there any paragraph related to Flash, if all right, then please post it, thanks.

14 vardenafil rezeptfrei deutschland vardenafil rezeptfrei deutschland | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 15:28 | Reagovat

I am actually thankful to the owner of this website who has shared this enormous paragraph at at this time.

15 buy levitra 20mg buy levitra 20mg | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 16:02 | Reagovat

Wow! this cartoon type YouTube video I have seen when I was in primary level and at the moment I am in college and seeing that once more at this place.

16 buy vardenafil online buy vardenafil online | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 17:06 | Reagovat

What's up colleagues, how is everything, and what you would like to say regarding this post, in my view its actually amazing designed for me.

17 buy 20mg levitra buy 20mg levitra | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 17:52 | Reagovat

What's up, I would like to subscribe for this weblog to get latest updates, so where can i do it please help.

18 buy levitra buy levitra | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 18:35 | Reagovat

There are also so many video uploading sites, and these as well offer facility for sharing their video lessons, however I think YouTube is the best.

19 vardenafil coupon vardenafil coupon | E-mail | Web | 12. dubna 2018 v 21:37 | Reagovat

What's up dear, me and my mom are as well watch comic movies except after I completed my homework

20 buy levitra online buy levitra online | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 2:42 | Reagovat

If some one wishes to be updated with most up-to-date technologies then he must be visit this site and be up to date every day.

21 20 mg levitra 20 mg levitra | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 2:59 | Reagovat

Very soon this web site will be famous among all blog users, due to it's good articles or reviews

22 generic levitra generic levitra | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 3:31 | Reagovat

What's up Dear, are you actually visiting this web page regularly, if so afterward you will definitely take pleasant knowledge.

23 buy generic levitra buy generic levitra | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 3:47 | Reagovat

I for all time emailed this webpage post page to all my friends, as if like to read it afterward my contacts will too.

24 cheap levitra 20 mg cheap levitra 20 mg | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 4:36 | Reagovat

Hurrah, what a quality it is! Because mostly YouTube video tutorials have no pleasant quality, but this is truly a pleasant quality video.

25 vardenafil coupon vardenafil coupon | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 5:07 | Reagovat

Can any one let know me that is there any online classes for Search engine optimization, because I desire to learn more concerning SEO.

26 vardenafil vardenafil | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 5:23 | Reagovat

I am actually pleased to glance at this website posts which carries tons of useful facts, thanks for providing these information.

27 buy vardenafil online buy vardenafil online | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 10:14 | Reagovat

Hi there friends, its great post about teachingand fully explained, keep it up all the time.

28 buy levitra 10mg buy levitra 10mg | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 10:29 | Reagovat

Link exchange is nothing else but it is only placing the other person’s weblog link on your page at appropriate place and other person will also do same for you.

29 levitra 20mg levitra 20mg | E-mail | Web | 13. dubna 2018 v 20:49 | Reagovat

What a lovely story! The story in this YouTube video that is posted at this time is genuinely a pleasant one with having pleasant picture feature.

30 levitra online levitra online | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 17:18 | Reagovat

It’s my first pay a visit to this site, and I am really astonished to see such a pleasant feature YouTube video posted at this point.

31 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 14. dubna 2018 v 23:37 | Reagovat

In YouTube video embed script you can also specify parameters based to your hope like width, height or even border colors.

32 buy levitra buy levitra | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 3:55 | Reagovat

Obviously high resolution video quality includes much memory, that’s why it gives better quality.

33 levitra 20 mg levitra 20 mg | E-mail | Web | 15. dubna 2018 v 6:09 | Reagovat

This article presents clear idea designed for the new users of blogging, that truly how to do blogging.

34 levitra rezeptfrei deutschland levitra rezeptfrei deutschland | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 12:14 | Reagovat

I think the admin of this website is in fact working hard in support of his web site, as here every material is quality based data.

35 levitra 20 mg bayer prezzo levitra 20 mg bayer prezzo | E-mail | Web | 25. dubna 2018 v 23:36 | Reagovat

Quality posts is the crucial to be a focus for the people to visit the site, that’s what this website is providing.

36 bakkaHes bakkaHes | E-mail | Web | 16. května 2018 v 4:35 | Reagovat

happens if you overdose on viagra
<a href=http://viagrabs.com>where to buy viagra</a>
what does viagra do to a 20 year old
<a href="http://viagrabs.com">this</a>
average age start using viagra

37 KiiraKix KiiraKix | E-mail | Web | 6. června 2018 v 21:14 | Reagovat

zubitin 10mg dosage for amoxicillin
<a href="http://myamoxilok.com">amox clav</a>
hymox amoxicillin 500
<a href=http://getamoxilok.com#amoxicilline+500+mg>amoxil online mail-order pharmacies</a>
side effects of amoxil/clav acid tab 875mg

38 bakkaHes bakkaHes | E-mail | Web | 8. června 2018 v 2:37 | Reagovat

how to get viagra australia
<a href=http://viagrabs.com>purchase viagra</a>
viagra and like drugs
<a href="http://viagrabs.com">find more</a>
ananas viagra

39 bakkaHes bakkaHes | E-mail | Web | 9. června 2018 v 18:32 | Reagovat

viagra off brands
<a href=http://viagrabs.com>discount viagra</a>
where to find viagra in bangkok
<a href="http://www.viagrabs.com">viagra pharmacy</a>
high blood pressure medication with viagra

40 bakkaHes bakkaHes | E-mail | Web | 10. června 2018 v 5:43 | Reagovat

how to talk to doctor about viagra
<a href=http://viagrabs.com>viagra online pharmacy</a>
wat als viagra niet werkt
<a href="http://viagrabs.com">click site</a>
what does viagra help with

41 bakkaHes bakkaHes | E-mail | Web | 18. června 2018 v 3:33 | Reagovat

should insurance cover viagra
<a href=http://viagrabs.com>generic viagra</a>
what will happen if i take an expired viagra
<a href="http://viagrabs.com">viagra order</a>
can you drink while using viagra

42 bakkaHes bakkaHes | E-mail | Web | 25. června 2018 v 4:12 | Reagovat

how do u know if u need viagra
<a href=http://viagrabs.com>cheapest viagra</a>
do you become immune to viagra
<a href="http://www.viagrabs.com">viagra pills</a>
does the military drug test for viagra

43 bakkaHes bakkaHes | E-mail | Web | 27. června 2018 v 6:05 | Reagovat

do you have to have a prescription to buy viagra
<a href=http://viagrabs.com>viagra canada</a>
cycling viagra
<a href="http://viagrabs.com">female viagra</a>
where to get viagra south africa

44 bakkaHes bakkaHes | E-mail | Web | 27. června 2018 v 19:50 | Reagovat

can you take viagra through airport
<a href=http://viagrabs.com>viagra on line</a>
how to use african viagra
<a href="http://viagrabs.com">buy online viagra</a>
is viagra liver toxic

45 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 7. července 2018 v 12:33 | Reagovat

potenzmittel cialis kaufen
<a href="http://cialis-tt.com">cialis 20 mg</a>
tranquirit controindicazioni cialis
<a href=http://cialis-tt.com#cialis+5+mg>cialis tablets</a>

46 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 7. července 2018 v 23:39 | Reagovat

india cialis prices
<a href="http://cialis-gg.com">cialis prices</a>
cialis commercial model
<a href=http://cialis-tt.com#buy+tadalafil+online>cialis online</a>

47 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 10. července 2018 v 4:40 | Reagovat

turck blcen 4m12mt 4ai viagra
<a href="http://viagra-gg.com">sildenafil citrate</a>
afghan warlords viagra vs cialis
<a href=http://viagra-gg.com#viagra+samples>viagra uk</a>

48 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 10. července 2018 v 18:59 | Reagovat

pantopan 40 controindicazioni viagra
<a href="http://viagra-gg.com">female viagra</a>
insulina rapida dosaggio viagra
<a href=http://viagra-gg.com#coupon+sildenafil>viagra coupons</a>

49 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 21. července 2018 v 0:26 | Reagovat

comprare cialis generico online calculator
<a href="http://cialis-easy.com">tadalafil generic</a>
order cialis online usa pharmacy
<a href=http://cialis-easy.com#generic+cialis>buy cheap cialis online</a>

50 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 21. července 2018 v 0:33 | Reagovat

generic cialis reviews
<a href="http://cialis-easy.com">cialis tablets</a>
discount cialis for sale online
<a href=http://cialis-easy.com#cialis+20+mg+best+price>cialis without a doctor's prescription</a>

51 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 23. července 2018 v 3:48 | Reagovat

cabezal hp 940 generico de cialis
<a href="http://cialis-easy.com">canadian cialis</a>
viagra e cialis genericos mexico
[URL=http://cialis-easy.com#20+mg+cialis ]trust pharmacy cialis[/URL]

52 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 24. července 2018 v 23:30 | Reagovat

cialis generic 2016-2017
<a href="http://cialis-easy.com">generic cialis at walmart</a>
cialis super active 100mg benadryl
<a href=http://cialis-easy.com#cialis+coupons>buy cialis online</a>

53 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 25. července 2018 v 2:26 | Reagovat

dexlansoprazole generico de cialis
<a href="http://cialis-easy.com">cialis coupons 2018</a>
hypace 20 mg cialis
<a href=http://cialis-easy.com#interactions+for+cialis>generic cialis at walmart</a>

54 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 25. července 2018 v 17:25 | Reagovat

10mg cialis vs 20mg cialis vs 100mg
<a href="http://cialis-easy.com">buy generic cialis online</a>
generic cialis 20 mg
<a href=http://cialis-easy.com#tadalafil+5mg>cialis prices</a>

55 Josephhaima Josephhaima | E-mail | Web | 7. srpna 2018 v 11:48 | Reagovat

Мы предлагаем взглядам клиентов комплексы лечения бесплодия с применением экстракорпорального метода (ЭКО). Оплодотворение экстракорпоральным приемом (IVF) является новым высокотехнологичным методом зачатия малыша вне тела матери (прямым текстом «in vitro fertilization» - оплодотворение в пробирке). Такая технология используется при проблемах зачатия различного генеза, которые не поддаются медикаментозному и хирургическому влиянию

http://aparusa.ru/forum/user/18227/

56 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 12. srpna 2018 v 0:01 | Reagovat

generic viagra brand name
<a href="http://viagra-nice.com">where to buy viagra</a>
estimulante masculino viagra online
<a href=http://viagra-nice.com#viagra+kaufen>canadian viagra</a>

57 MarkKix MarkKix | E-mail | Web | 12. srpna 2018 v 5:24 | Reagovat

kusnetzoff viagra generic
<a href="http://viagra-nice.com">sildenafil cost</a>
wechselwirkung marcumar und viagra generic
<a href=http://viagra-nice.com#cheap+50mg+viagra>50 mg viagra</a>

58 Dannymum Dannymum | E-mail | Web | 24. srpna 2018 v 6:02 | Reagovat

viagra generic
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra tablets</a>
<a href=http://viagranbdnr.com/>viagra coupons</a>
viagra connect

59 LanceUsasp LanceUsasp | E-mail | Web | 25. srpna 2018 v 3:25 | Reagovat

viagra sale in philippines
<a href="http://viagranbdnr.com/">prices viagra 100mg</a>
viagra online rezeptfrei
<a href=http://viagranbdnr.com/>best online viagra pharmacy</a>
getting prescription viagra online

60 MichaelNeabe MichaelNeabe | E-mail | Web | 6. září 2018 v 2:14 | Reagovat

free pills viagra
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra prices</a>
do get headache after taking viagra
<a href=http://viagranbdnr.com/>buy viagra online</a>
buy viagra online safely

61 Danielfaf Danielfaf | E-mail | Web | 7. září 2018 v 3:50 | Reagovat

should take 50mg viagra
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra generic</a>
buy brand name viagra
<a href=http://viagranbdnr.com/>buy viagra online</a>
can i get a prescription for viagra online

62 Stephenvob Stephenvob | E-mail | Web | 7. září 2018 v 3:58 | Reagovat

buy viagra professional online no prescription
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra online</a>
where do i buy generic viagra
<a href=http://viagranbdnr.com/>viagra pills</a>
viagra tablet how to use

63 CharlesKef CharlesKef | E-mail | Web | 7. září 2018 v 4:10 | Reagovat

buy real viagra online usa
<a href="http://viagranbdnr.com/">generic viagra</a>
viagra generika aus holland
<a href=http://viagranbdnr.com/>buy viagra online</a>
how strong is 100mg viagra

64 JohnnyNoult JohnnyNoult | E-mail | Web | 7. září 2018 v 4:24 | Reagovat

buy viagra online in pakistan
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra pills</a>
generic sildenafil vs. viagra
<a href=http://viagranbdnr.com/>viagra online</a>
cheap viagra jelly

65 Coreqyjep Coreqyjep | E-mail | Web | 8. září 2018 v 17:04 | Reagovat

can you buy viagra from walgreens
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra online</a>
can i buy viagra over the counter in england
<a href=http://viagranbdnr.com/>viagra connect</a>
do we get viagra spam

66 Danlfaf Danlfaf | E-mail | Web | 8. září 2018 v 17:04 | Reagovat

buy cheap viagra cialis
<a href="http://viagranbdnr.com/">generic viagra</a>
erassin sildenafil 100 mg
<a href=http://viagranbdnr.com/>buy viagra online</a>
cheapest way get viagra

67 CharlieKef CharlieKef | E-mail | Web | 8. září 2018 v 17:21 | Reagovat

sildenafil por 100 mg
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra prices</a>
legit site to buy viagra
<a href=http://viagranbdnr.com/>generic viagra available</a>
buy pink viagra

68 Stevenvob Stevenvob | E-mail | Web | 8. září 2018 v 17:21 | Reagovat

cheap generic viagra co uk
<a href="http://viagranbdnr.com/">generic viagra</a>
buying viagra uk boots
<a href=http://viagranbdnr.com/>generic viagra available</a>
how to get viagra prescription from doctor

69 HenryNoult HenryNoult | E-mail | Web | 8. září 2018 v 17:30 | Reagovat

necesito receta medica para comprar viagra
<a href="http://viagranbdnr.com/">generic viagra available</a>
viagra buy dublin
<a href=http://viagranbdnr.com/>viagra coupons</a>
viagra turkey price

70 Ariewsef Ariewsef | E-mail | Web | 12. září 2018 v 17:01 | Reagovat

viagra gel for sale uk
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra without a doctor prescription</a>
buying viagra spain
<a href=http://viagranbdnr.com/>viagra coupons</a>
how to get free viagra samples

71 GeremoHes GeremoHes | E-mail | Web | 13. září 2018 v 3:29 | Reagovat

contrarrestar efectos cialis
<a href="http://cialisle.com">cialisle.com</a> is there a generic for cialis
cialis dosage advice

72 Dn15lfaf Dn15lfaf | E-mail | Web | 16. září 2018 v 5:37 | Reagovat

viagra sale no prescription uk
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra online</a>
cheap quality viagra
<a href=http://viagranbdnr.com/>viagra connect</a>
can bring viagra across border

73 Stevkhen21vob Stevkhen21vob | E-mail | Web | 16. září 2018 v 5:39 | Reagovat

online pharmacy viagra cialis
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra generic</a>
generic viagra cialis package
<a href=http://viagranbdnr.com/>viagra pills</a>
online viagra australia net

74 Dn155lfaf Dn155lfaf | E-mail | Web | 18. září 2018 v 5:11 | Reagovat

how to use generic viagra
<a href="http://viagranbdnr.com/">viagra pills</a>
does insurance cover viagra but not birth control pills
<a href=http://viagranbdnr.com/>viagra prices</a>
order generic viagra in canada

75 JeffreyFen JeffreyFen | E-mail | Web | 22. září 2018 v 2:37 | Reagovat

can you buy viagra in canada
<a href="http://viagrapoom.com/#">viagra pills</a>
what do a viagra pill look like
<a href=http://viagrapoom.com/#>sildenafil citrate generic viagra 100mg</a>
buy viagra sg

76 ThomasClaro ThomasClaro | E-mail | Web | 23. září 2018 v 18:50 | Reagovat

viagra buying canada
<a href="http://viagrakst.com/#">viagra prices</a>
viagra online sito sicuro
<a href=http://viagrakst.com/#>buy viagra</a>
viagra for sale uk

77 Andregem Andregem | E-mail | Web | 23. září 2018 v 21:51 | Reagovat

risk of buying viagra online
<a href="http://viagrakst.com/#">online viagra</a>
viagra price compare
<a href=http://viagrakst.com/#>viagra prices</a>
viagra pillola gialla

78 KevinNussy KevinNussy | E-mail | Web | 27. září 2018 v 20:42 | Reagovat

aarp viagra discounts
<a href="http://viagrakst.com/#">cheap viagra</a>
viagra sale boots pharmacy
<a href=http://viagrakst.com/#>viagra online</a>
viagel oral jelly 100mg sildenafil - orange flavour

79 Marioguict Marioguict | E-mail | Web | 4. října 2018 v 19:51 | Reagovat

porno free
<a href="http://cialisjkt.com/#">zooporn</a>
porno video
<a href=http://cialisjkt.com/#>zooporn</a>
zoo porn

80 RalphBer RalphBer | E-mail | Web | 6. října 2018 v 23:50 | Reagovat

my history
<a href="http://clietoggef.com/#">delete search history</a>
hgtv sweepstakes about us home garden tv
<a href=http://clietoggef.com/#>file history</a>
united state of america

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama