recenze

What's new in October?

24. října 2013 v 15:19 | Dominikísek-Dominika Nováková
Perný a dlouhý den ve škole, zato milá překvapení doma!
Konečně mi přišla nová kosmetika. Jedná velikánská sada od značky essence, a poté přírodní značky BIO.

Mám oravdu velikou radost a vůbec se nemohu dočkat, až to všechno otestuju a pak vám vždy sepíšu recenze na konkrétní přípravky! :-)
Rozhodně budete moci očekávat hromadu věcí od essence (tudíž to bude i pro vás výhodnější, essence e totiž velice výborně dostupná cenově všem).

Včera jsem si ještě udělala takovou rychlou radost, kde jsem naleza opravdu luxusní výprodej kabelek všech velikostí, tvarů a barev - všechny za 199 Kč!

Tak mám krásnou tmavou modř, ačkli mi ji fotoaparát zabral velice světle.
Můžete lehce mrknout na mou přehlídku "What's new in october". :-)

A k tomu všemu si pusťte úžasný cover na Wrecking Ball od Cimorelli! :-)


Nádherná kosmetická tašitčka a veliká sbírka essence produktů, zcela nové, a všechny pohromadě! :-)

Pokud si všimnete něčeho, co by vás zajímalo zjistit jak funguje, či je (ne)kvalitní, ROZHODNĚ SE ZMIŇŤE do komentářů! :-)


A nakone Marilou BIO, pleťový krém s hadím jedem (to je tedy proti vráskám) a vyhlazující péče pro vlasy krásnější, jemnější a vyživené.

Už se těším! Jdu na testování! :D

Oriflame Chocolate ♥ Dream + Seventeen youtube show

30. září 2013 v 18:54 | Dominikísek-Dominika Nováková
V ORIFLAMU jsem nalezla úplně úžasnou kolekci!

A víte co? Je celá z čokolády! Mňam!
Nese název Chocolate ♥ Dream.
Navíc jsem byla nadšená i z cen, které jsou velmi dobře dostupné, a já, čokoládový maniak, si koupila všechny tři! :-)
Někomu tedy čokoládová vůně tolik nesedne, za to já se po ní mohu utlouct.

Obsahuje sprchový gel za 99 Kč, pěnu do koupele za 129 Kč a krém na ruce za 99 Kč.

Kdo by měl zájem o koupi, dodala jsem odkazy a mohu za sebe jedině doporučit! :-)

(picture of ORIFLAME by me DOMI)
___________________________________________________________________________________________________



Včera jsem nalezla Seventeen pořad (který jsem si mimochodem do 30 vteřin opravdu zamilovala!), kde mezi sebou soupeří youtuberky o peníze!
Ha, teď si myslíte, co to asi je za hamižnou akci, každopádně to vás opravím, každá za vyhraný úkol obdrží určitou částku pro CHARITU, kterou zastupuje! :-)

Určitě některé znáte, jsou tam samé známé tváře, pokud ne, běžte to šup šup dohnat, a nebo sledujte tento blog, kde vás o nich budu průběžně informovat! :-)

Tohle je vidím sedmá episoda, takže si kanál projeďte klidně od jedničky. Může to hezky vyplnit večerní školní den, ispirovat a pobavit! :-)

Proti pocení - Excipial, Driclor, Rexona Maximum Protection

19. září 2013 v 14:02 | Dominikísek-Dominika Nováková
Upřímně mi přijde, že kdykoli jsem si na internetu hledala účinné přípravky proti pocení a názory na ně, bylo poměrně těžké něco vyloudit, dopátrat se výsledku a tak konečně zjistit, co si mám tedy koupit.

Tomu všemu chci dát konec, protože vás seznámím se třemi prostředky, které jsou tak nejvíce opěvovány (ovšem zároveň přeceňovány či kritizovány) a dozvíte se tak pravý pohled na věc.

EXCIPIAL Forte

Když jsem sehnala přípravek Excipial Forte, byla jsem nadšená, že KONEČNĚ držím v ruce něco, co bude dělat zázraky a já už nikdy nebudu mít flekatý triko.

Za prvé, ano, hned následující den po aplikaci (kdy byla aplikace provedena večer před ulehnutím) jsem vydržela celý den v upnutém tričku a to dokonce po vydání i nějaké té fyzické energie (ovšem ne nic těžkého, ani se nejednalo například o běh).

Další večer jsem přípravek znovu použila se stejným očekáváním. Ovšem, to už jsem odpoledne ve tři na upnutém tričku měla pod rukama zpocené kruhy. Co si budeme povídat, nic pěkného.

Nakonec jsem si řekla, že na to přeci jen tak nezanevřu a Excipial znovu zkusím. Třetí den přípravek fungoval ještě o něco méně.

A tak se dostáváme k tomu, že s častým používáním přestává fungovat. Tak tedy po chvílích rozhodně slábne na své síle a zcela nesplňuje své předpoklady.

To je důvod, proč jsem Excipial umístila na třetí místo ve své kolekci.

Za to je velmi dobře dostupný, cena je nádherná.


Výhody: • Pamatuji se, že při prvních použitích mi krásně fungoval. Bohužel zhruba po pátém dni jeho účinek chabl.
Něvýhody: • Při nanesení většího množství (kor po holení) štípe.

Takže pro ty, kteří s pocením nemají zrovna velké problémy, aby je každý den překvapovaly tmavé kruhy v podpaží, mohou dosáhnout daleko lepších výsledků. Máte-li s pocením větší problémy, čtěte dál! :-)

Druhý je velice známý přípravek DRICLOR.

Musí se objednávat převážně přes internet a cena se vyhoupne o nějakou tu stovku výš.

Pravda je pak ale taková, že i těch lepších výsledků docílíte.

Driclor se opět nanáší na čisté tělo večer před spaním, ovšem bych z vlastních důvodů doporučovala, aby to nebylo těsně po holení. To je potom panečku potrápeníčko. Deodorant DRICLOR totiž dokáže pěkně poštípat, a to si užijete, i bez nedávného "shavingu" vašeho podpaží.

Věděla jsem, do čeho jdu, věděla jsem, že mi bude večerní štípání oddalovat spánek, ale ráno a přes den máte podpaží zcela suché!

Používala jsem ho poměrně často a jednou, nebo dvakrát se mi stalo, že opět zklamal.

Samozřejmě tady převažuje ta kladná část, je možný, že jsem noc předtím nanesla přípravku málo, každopádně asi vše ztrácí po čase na své účinnosti.

Driclor tedy umisťuji na druhé místo, jelikož je pravda, že opravdu zapůsobí.

Výhody: • velká šance dosáhnutí vysněného účinku
• z vlastních zkušeností jsem zjistila, že i při velké fyzické námaze neuvěřitelně a stále funguje!
Nevýhody: • hodně pálí a štípe
• může se stát, že při velmi častém pužívání přestává fungovat. Poo bych ho doporučovala používat jednou za tři dny.

Ha, vidíte! Tak jsem vám ho našla za poměrně levnou cenu! http://www.driclor.eu/?gclid=CPat08Wz17kCFYZb3god2VkAGA



Nyní přecházím na poměrnou novinku - deodorant od REXONY - MAXIMUM PROTECTION.

Pořád jsem o tom slýchala, pořád jsme to četla a pořád jsem tomu nemohla uvěřit. Ne po těch mých zkušenostech.

"To není možný! Přece nemůže "obyčejná" rexona, kterou seženu v D&M fungovat, žádný deodorant nemůže takhle prostě fungovat, to jsou jenom vůně, kterým jsou uměle přiřazeny slogany - 48 hours protection (mimochodem, to je největší kravina. Kolikrát nám obyčejný deodorant nevydrží ani 3 hodiny)."

Ano, já osobně si doposud kupovala deodoranty jen kvůli vůni. Všechny víme, že ve skutečnosti nefungují. A aby něco, jako nová rexona za 150 Kč, která má tři druhy k zakoupení (už to je pochybovačné, jelikož když chci něco účinného, soustředím se na složení a dosažení účinku, ne na vůni) a k tomu NEPÁLÍ, NEŠTÍPE, jen zkrátka pohladí - no to by jeden valil oči, aby to vše splnilo.

Před nedávnem jsem se rozhodla, že se sama přesvědčím.

Doma mám fialový sensitive dry (pro jistotu jsem si vybrala ještě "suchou vůni") a jeden večer Rexonu použila.

Tak.

Teď to řeknu na plnou pusu, FUNGUJE!

Uf, a je to venku.

Dlouho jsem to v sobě držela, ale přípravek musím vynachválit. Klidně se nanáší. Vy se vyspíte. Už jen z toho tu skáču do vzduchu. Celý den mám na sobě upnuté tričko se svetříkem a jsem "v suchu".

Opravdu si zaslouží všechna pluska, protože má štěstí - zatím mě nezklamal.

To je důvod, proč se REXONA MAXIMUM PROTECTION STÁVÁ MOJÍ JEDNIČKOU!
Výhody: • krásně voní (přirozeně), ale můžete i tak použít svou vlastní vůni
• neštípe, nepálí, pohladí.
• funguje poměrně dobře :-)
Nevýhody: --- (zatím jsem na to nepřišla)

Pokud si již nevíte rady, zkuste zakoupit některý z přípravků. :-)

AVON je doma v plné parádě!

17. září 2013 v 19:32 | Dominikísek-Dominika Nováková
Přišla mi objednávka z AVONU!


Jelikož jsem převážně u ORIFLAMU, který sama dělám, rozhodla jsem se využít velkých slev u konkurenta a objednat si vlastně pořádně velký nákup. :-)
Většinou si kupuji jeden přípravek, maximálně dva! Ale tím celá ta šaškaráda končí, protože to už se nacházím na pětistovce.

Věřte nebo ne, nakoupila jsem si za 344 Kč šest věcí!
Mám v plánu všechny řádně otestovat, ani nevíte, jak se nemohu dočkat!

Balíček obsahuje dva prostředky proti akné. Má se jednat zleva:
Hydratační péči proti akné 2 v 1 s kyselinou slicylovou. Redukuje akné a zanechává pleť dokonale hydratovanou.

Péče proti akné s okamžitým účinkem. Redukuje akné a zarudlá místa již za 3 hodiny!

Dále:
Kartáč (AVON nabízel zhruba 10 typů hřebenů a kartáčů na vlasy. Já si vybrala tenhle velký, který má vlasy uhlazovat a dodávat jim lesk. A víte co? Hnedka jsem si s ním ráno rozčesala vlasy a nemůžu si ho vynachválit! :-)

• Ta zabalená tyčka ve folii je zdobítko na nehty, které velmi brzy (a nadšeně) vyzkouším a přidám tutoriál!
Tak dlouho jsem tě kamaráde hledala! :-)

Balzámový lesk na rty ve fialové barvě. Bohužel mě zklamala sytost barvy, čekala jsem, že bude opravdu nafialověle barvit, ale ne, je to spíš dobrá slízávací sladkůsta. Chutná jako sledkokyselé bonbónky.

Kondicionér na šest problémů s vlasy (tak jsem si ho sama pojmenovala, jelikož opravdu má napravovat šest typů problémů - mimochodem, doporučuje ho Nicole Scherzinger ;) K výběru bylo i sérum a šampon, ovšem těch mám momentálně plno. Jinak je to vyživující kondicionér pro polodlouhé a dlouhé vlasy jako každý jiný. :-)

Pro příště si tu napíši pár poznámek, o čem bych mohla napsat:
• tutoriál na design nehtů
• mé přípravky na vlasy - co (ne)doporučuji
• jak zrychlit růst vlasů
• co jsem se naučila od youtuberky
• můj (především zahraniční) wishlist

Však se můžete i sami ozvat který z čláků by vás nejvíce zajímal! :-)

Nehtíky jako malované, nebo spíš úplně malované

10. září 2013 v 17:04 | Dominikísek-Dominika Nováková
Po nějakém čase stráveném se svými krátkými nehty jsem zase zatoužila být za dámu a nadělit si gelové nehty. Tenhle trend se mi moc líbí, protože i když si třeba vlastní nehty člověk kouše, nebo se mu třetí, lámou nebo prostě nikdy nevydrž dorůst do hezké délky, tenhle malý zázrak všechno zachrání a úplně ruce promění.

Z fotek gelových nehtů, kterých je na internetu obrovská fůra je jasné, že variant zdobení je neskutečně moc. Já se rozhodla pro jednodušší řešení v podobě třpytek a zirkonů na růžové bázi. Kombinace výborná na léto. Je super, že stačí trocha práce doma a z krátkých pubertálních nehtíků jsou luxusní dlouhé drápky. Příště bych ještě chtěla zkusit 3D gely. Dají se s nimi tvarovat prostorové obrázky, což ve výsledku vypadá naprosto úžasně, jen na to člověk musí mít pevnou ruku.

V rámci rozšiřování svých zásob jsem si dokonce dokoupila nějaké nové uv gely na nehty. Tentokrát jsem šla do chameleonů. To jsou gely, které mění barvu podle síly světla. A k nim jsem přikoupila ještě fosforeskující gel, který bude super do klubů, protože ve tmě svítí.

Moje nové botky z internetu

8. září 2013 v 19:03 | Dominikísek-Dominika Nováková

♪We got Britney, Demi, One Direction, Bieber on it!♫

Nevím jak vy, holky, ale já jsem vážně ulítlá na boty. :D
Hlavně jsem se několikrát nachytala, že vůbec nehledím na počasí, ani roční období, a jdu si v zimě koupit boty na podpatku a v létě kozačky. Nekecám, opravdu hledím na to, že: "Jé, tohle se mi líbí TEĎ a TADY, má to skvělou cenu, to bych v zimě za běžných okolností nesehnala, koupím to!"

Tak jsem zase nedávno zatoužila po novém obutí a začala se poohlížet po obchodech. V našich obchodech mě nic neuchvátilo, tak jsem se začala rozhlížet po internetu. A ačkoli někdo může namítnout, že nakupovat boty na internetu není úplně to pravé, hlavně proto, že si je nemůžete vyzkoušet, našla jsem zajímavý obchod, z kterého jsem si nakonec pořídila krásné barevné baleríny.

Obchod jsem našla na adrese svetbot.cz. Baleríny jsem koupila dokonce ve slevě, takže mě vyšly jenom na 629 korun. Pro někoho je možná i to dost, ale nutno říct, že jsou kvalitní, značkové.

Ovšem, mohu vám poradit, jak získat nějakou tu slevu! :-) Vše zařídí registrace na eshopu, tak jsem dostala ještě 100 korun slevu. Podobné akce považuji za příjemné. Jsou motivační. Určitě se spíš vrátím do obchodu, kde mi jako svému věrnému zákazníkovi dávají slevy, než tak, kde jim je to jedno.
dominikisek.blog.cz(↑Podobný typ bot brzy přidám do mé DOMI kolekce. Tyhle jsem si kreslila ze zábavy před dvěma lety.)

Za velkou výhodu jsem považovala fakt, že nabízejí garanci nejnižší ceny. Schválně, abych se ve všem ujistila, jsem zkoušela najít ceny některých jiných značkových botek, které nabízejí v jiných obchodech a cena, kterou nabízejí na svetbot.cz byla holky, skutečně nejnižší.

Když by člověk sesbíral ještě další slevy, co nabízejí, jako třeba za odběr newsletteru, tak se dají ušetřit za nákup bot ještě další peníze!
Pro ty, kteří by se báli nákupu bot online (jako já zprvu) - mám na boty záruku 30 dní na vrácení peněz nebo výměnu zboží. A kdybyste koupené dámské boty opravdu chtěli vyměnit, poštovné už pak neplatíte, hradí to obchod. Haha, super, ne? :D
Na sezonu podzim/zima už mají připravenou novou kolekci, takže jak se znám, se tam asi brzo podívám znovu. S nákupem jsem spokojená a myslím, že jsem narazila na super obchůdek s botičkama. :-)

P.S: Brzy přidám ukázku podobného stylu bot, jako jsou tyhle. Přidám je do té mé DOMI kolekce, tyhle jsou jinak již dva roky staré. :-) ↓ dominikisek.blog.cz

Zázraky z TOPSHOPU, SEPHORY,LUSHE, Teen Choice Awards

23. srpna 2013 v 13:51 | Dominikísek-Dominika Nováková
Říkala jsem si, že možná někoho nebaví tak moc koukat na videa, jako rychle prolétnout článek a mrknout na fotky.
Proto bych ráda svůj předešlý článek zrekapitulovala a obohatila vás více fotografiemi a písmenkami. :-)

Jak jsem již zmínila, po dlouhé době jsem zase zavítala do Prahy, konkrétně do Palladia. Chtěla jsem zajít do TOPSHOPU a LUSHE, což se mi i splnilo, ovšem návštěvu Sephory jsem naplánovanou neměla.

Přesto se mi podařilo si v každém obchůdku koupit jeden výrobek. :-)

Začala jsem v TOPSHOPU.
Naposledy (a i prvně) jsem v něm byla v Londýně, kde jsem si nakoupila tenkrát za 24 liber šaty a za 14 liber fialovou blůzu. Bylo mi řečeno - nepřepočítavej si to na naše, tak jsem tak i udělala. Jinak bych si tam asi opravdu nic nekoupila.
Ovšem u nás v Česku už to není třeba přepočítávat, když tam tu cenovku máte jasně vztyčenou a víte, kolik vás to doopravdy stojí.
Všude jsem viděla 620 Kč, nebo 750 Kč.
Shrnula bych to, že jsem snad nic, co by stálo méně jako 600 nenašla.
Takže jsem alespoň sehnala mnou dlouho hledanou halenku, kterou často nosí (dle mého názoru) Eva Longoria a tak jsem měla radost, že mi i příjemně sedla a vypadá slušivě. :-)

Její cena byla 650 Kč, ale díky mé kamarádce, která mi propůjčila slevovou kartičku, stála 580 Kč.

Mimochodem, pokud jste někdo sledoval Teen Choice Awards, jistě si vybavíte pasáž, kdy Darren Criss a Lucy Hale přiběhli na podium převlečení do zvířátkových pyžam!
Lucy měla tmavě modrý a Darren žlutý:




Tak jak teď dopodrobna vidím, Darren ho musí mít z TOPSHOPU, jelikož tam měli ÚPLNĚ TEN SAMÝ! :-)


Další návštěva byla velice nečekaná - Sephora. Nikdy jsem si tam nic nekoupila, jelikož je opět - na mě moc předražená. Ovšem měli tam šanci, nechat si změřit váš typ pleti. Hned jsem do toho šla a bylo mi řečeno, že ji mám hydratovanou pouze na 51%. Správně by samozřejmě mělo být 100% a tak jsme hledaly ten správný produkt pro mě. Chtěla jsem něco na tu hydrataci + na mastnou a problematickou pleť.

Byl mi nabízen krém BIOTHERM za 650 a ještě tonikum za 460. Předevčírem jsem tak zažila svůj první nákup v Sephoře a to díky právě tomu toniku BIOTHERM za 460 Kč.


Má se používat ráno i večer, ale já se nachytala, že to dělám víckrát za den. :-) Každopádně, je to zázračný produkt.
Používám ho dva dny a má pleť je úžasná! Nikdy jsem nebyla z ničeho tak nadšená. Ani nelituji té ceny jelikož to je asi opravdu nejvíc, co jsem kdy za přípravek na pleť utratila. Mám jí nyní hebkou, jasnější, a navíc takovou "sametovou" - jak pronesla má mamka.
Opravdu vypadá o moc zdravější. Proto jsem o něco víc ujištěná, že do Sephory si zajdu znovu a dám za jeden výrobek víc, než za 5 jiných a o tak moc méně účinějších.

Mám i tak konečně svou Sephora kartičku.

Ta obsahuje, že čtvrtý nákup získáte 10% slevu a s ním i novou black kartu Sephora, která vám přijde domů s vaším jménem.
Black karta zahrnuje: • Pozvánky na VIP večírky se značkami, • Exkluzivní nabídky pouze pro vás, • Dárky k narozeninám pro významné zákazníky, • Newslettery a katalogy



A nakonec poslední návštěva byla v LUSHI. Byla jsem tak nedočkavá, a obchůdek mě vůbec nezklamal. Opravdu tam měli vše a mnohem víc!
Koupila jsem si šampon REHAB, který má být pro poškozené vlasy. Já ho použila včera prvně.
Má lahvička má 100ml a stála 255 Kč.
Mimochodem, já myslím, že dělá zázraky. Minimálně s mými vlasy. Protože jsem je měla hodně vysušený, když foukal vítr a já se venku procházela, skoro vůbec se mi vlasy nehly. Opravdu moc jim scházela ta přirozená pružnost a jemnost.

Ten šampón mi to vše navracuje! Již včera večer jsem je cítila hebčí a pružnější a dnešní procházka ve městě mě v tom utvrdila. Vůbec nevím, jak dobré to může ještě být, vzhledem k tomu, že jsem ho opravdu pužila pouze jednou!
Navíc bude ubývat pomalinku i těch 100ml, jelikož stačí pár kapek šampónu a sám se hodně rozpění. :-)

Kouzelná řasenka Volumissime

11. července 2013 v 19:03 | Dominikísek-Dominika Nováková
Né, opravdu. Měla jsem v plánu, že druhou recenzi pro řasenku Řasenka Volumissime x5 napíšu až doma, v klidu po příjezdu. Mezitím jsem si o ní dala pár faktů stranou, ale dnešní den mě přesvědčil o něčem jiném.

Tu recenzi vám zkrátka podám dneska, jelikož mám celý den skvělou náladu.

Za prvé bych ovšem ráda začala několika body.
Jelikož část běžného dne strávím cvičením a běháním, nesčetněkrát se mi přihodilo, že jsem si šla zasportovat s ještě přítomným make-upem a řasenkou na obličeji.

Musím podotknout, že řasence uděluji veliké plus za svou výdrž, že i pod tlakem potu stále držela.

Když se přenesu zpětně na dovolenou v Chorvatsku, kde si ještě s rodinou poslední den lebedíme, tak bych ráda zmínila i včerejší večer až součastnost.

Jelikož taťka s bratrem - na mě a mamku netrpělivě čekali před ubytovnou, kdy se konečně uráčíme jít se s nimi projít, hledala jsem ještě poslední kosmetiku, kterou bych se tak napatlala.

Upřímně o: Spring Breakers!

29. dubna 2013 v 20:55 | Dominikísek-Dominika Nováková
Takže, dámy a pánové...

Před hodinkou jsem dorazila domů, jelikož jsem měla tu čest konečně zhlédnout mnou dlouho obdivovaný film: "Spring Breakers".

Vážně, tak moc nadšená na film, který jsem v životě neviděla, trailer zkoukla na rychlovku plus s přetáčením během pěti vteřin (abych se náhodou z něj něco nedozvěděla) jsem nikdy nebyla.

Snad bych měla první začít tím, že to vlastně skoro žádný děj nemělo.
Docela jsem s v kině, spolusedící s kamarádkama nasmála, jelikož se nám neustále vyskytoval pohled na holé zadky a nejen to. - :D

Né, fajn, tak špatné to zase nebylo, jen jsem chtěla zdůraznit, že dnešní oslovení na začátku článku: "dámy a PÁNOVÉ" je zde naprosto místné, jelikož mužská populace by film nominovala někam do topky.

Mimochodem, dost mě překvapilo a až zaskočilo, když jsem si všimla oznámení u filmu (minimálně u nás v kině) od 12!
Už jenom první záběry mi daly jasně najevo, že sem bych mladší 15 nepustila.

Nevadí, vždyť - hraje tam milá a roztomilá Vanessa Hudgens, no přeci ta princeznička z High School Musical! Přeci ty její 12leté fanynky se chtějí jít kouknout na jejich celebritu, no tak jim to nezakazujme, ne?
Největší ironií a hodně "chytrým myšlení" režisérů bylo, že právě z Gabriely se pokusili udělat co největší drsňačku filmu(řečeno ve slušné formě).

Každopádně, i já tam šla se záměrem - podívat se na mojí oblíbenkyni Ashley Benson (Hanu Marin ze seriálu Pretty Little Liars). Ashley mám nejraději snad ze všech hereček obecně, tak jsem se opravdu moc těšila.
Pohled na Ashleininu jinou stránku, tu divočejší, mě naštěstí tak nezaskočilo jako u Vanessy, přeci jen nehrála v pohádce na disney channelu a poté neobrátila kartu někam skoro k pornu...

Nečekala jsem, že vše bude tak zajímavě promyšlené a že herečky budou zkrátka během filmu odcházet!
V půlce filmu se s námi rozloučila Selena Gomez, jelikož pán, co je zachránil a zaplatil za ně kauzi ve vězení, jí pochválil a obdivoval za to jak je krásná. Proto nasedla na nejbližší autobus a odjela zpět domů - pryč z filmu.

Po dalších 20 minutách se s námi rozloučila růžovka. Někdo jí střelil do ruky a chudák (zase) ten pán se o ní postaral, vyndal kulku z rány, tu ošetřil a dívka se rozhodla stejně odjet pryč... jednoduše z filmu.
(Všímáte si, co pro ně všechno dělal a ony ho opouštěly?)

Zbyla už jen Brit a Canndy (Ashley a Vanessa), však jsem také brzy poznala (ke konci filmu), že právě ony dvě jsou nejhlavnějšími postavami. Nakonec byl epický závěr, kdy jejich kamaráda (toho ochranářského pána) zabili a sami se rozhodli postřílet celej gang, který stál proti nim. Doteď nechápu tu scénu, kdy profesionálního lupiče a bídáka (zkrátka toho jejich kamaráda) zabili hned první střelou, ale dívky tam běhaly v plavkách, vyhly se všem 20 gansterům s pistolema a samy je postřílely bez úrazu.
Tomu se sakra říká štěstí začátečníka.
Jak si to čtu zpětně, vylíčila jsem film především z toho špatného pohledu. Však když tam člověk jde večer jako na nějakou oddechovku, nedivte se, že je pak malinko zaskočen.

Stejně jsem nesmírně ráda, že už vím, oč se jedná; Ashley jsem viděla, popcornu jsem se najedla, takže jsem vlastně spokojená.

Myslím, že to je ten typ filmu, který vidíte jen jednou a dost (pokud nejste kluk,... myslím).

Nakonec bych ráda hodila i pozitivní stránku. Herečské zastoupení bylo přeci jen výborné. Samé slavné tváře (opravdu se stydím, že teda růžovku jsem nepoznala), ale většina byla známá snad pro každé oko. Nakonec i ta část, kde se vyskytoval děj byla dobrá a stejně si pamatuji, že když se vše chýlilo ke konci, říkala jsem si: "Ne,... ještě ne, prosím!"

Pokud chcete vidět úžasný film skoro se žádným dějem, plným hodného a ochranářského gangstra, nepochopitelnýma záběrama že i k soudu jdete v plavkách, kdy dívky porazí a zabijí chlapy s nulovým procentem zkušeností, a docela nedokončeným závěrem, jsou Spring Breakers jasná volba!

Kniha - Sladká tajná realita

12. února 2013 v 14:31 | Dominikísek-Dominika Nováková
Už to bude tak tři týdny zpátky, co mi od Anet přišla její knížka "Sladká tajná realita."
V ten den, kdy mi přišla jsem si ji doma hnedka otevřela a dala se do čtení.

Musím říct, že se mi hodně líbí, je v ní přesně to, co mě baví sledovat i ve všech těch amerických filmech a Anet to dokázala předat do tištěné formy což je neuvěřitelný a její dílo mě nadchlo!

Dle mého názoru je kniha určená spíše dívkám, ale kdo ví... :-)
Jak už jsem párkrát zmínila, měla jsem tu možnost Anet knížku ilustrovat a jsem za to ráda, protože jak si většina mohla všimnout, knížka se opravdu "uchytila" a tak se dokonce přiobjednávalo. :-)

Pokud máte o knížku zájem, ZDE jsou informace ke koupi, momentálně je skladem. :-)

P.S: Děkuji za věnování, potěšilo mě. :-)

 
 

Reklama